Länkar

Nordform
Tidigare Skanska Prefab Mark. Populärste produkten är Munksten, som i stort sett är identisk med Starka's byasten. Den enda skillnaden är att munkstenen har distanser på 1 mm per sten. Detta ger lite större fogar, vilket har fördelar både utseendemässigt och ger en starkare bärighet. Nordform har en stenbutik i Staffanstorp, karta dit har du här. Ett besök på stenbutiken rekomenderas. Öppet 10-18 vardagar, 10-14 lördagar. Personalen är kunnig och trevlig och jobbar bara med just sten. Hälsa gärna ifrån oss!

Starka
Den alltid så populära byastenen är storsäljaren. Hemsidan är informativ men något rörig. Länk till färgkarta finns här . Prislista finns inte på sidan, man säljer endast via återförsäljare (som oss) här är listan. . Vi skall vid tillfälle lägga in våra priser på byasten.

Flisby
Allt oftare lägger vi Flisbys stenar. Populariteten är på stark frammarsh. Prismässigt eller produktmässigt märker vi ingen skillnad mot övriga stenar men man har en informativ och välordnad katalog. Gissningsvis är det också för många attraktivt att inte ha samma stenar som "alla andra", detta ändrar sig givetvis när stenen nu blir allt vanligare. På minussidan noterar vi leveranstiderna. Vi har erfarenhet av leveranstider på upp till två veckor som dessutom inte infriats. Dessutom tycks det vara stört omöjligt att ringa och få ett närmare leveransbesked. En rolig produkt dom har är trumlad abbott som med sitt ovanliga format (30*30) ger spännande ytor.

St. Erik
St: Eriks trädgårdsstenar säger sig vara störst i Sverige på marksten. Man har 38 återförsäljare i Skåne.